uw schitterende vakantievilla - Boodschap
Indeling
De woning beschikt over een zitkamer, een eetkamer en keuken voorzien van een grote koelkast, een fornuis met oven, een magnetron, koffiezetapparaat en ricecooker. Daarnaast heeft de woning drie tweepersoons slaapkamers, een kinderkamer met stapelbed en twee badkamers. Alle slaapkamers hebben airco. Voor de kleintjes is er ook een campingbed aanwezig. Er is nog een extra kamer aanwezig waarin u uw koffers, duikspullen etc kwijt kunt.
 
Extra's
De woning beschikt over een grote boiler die op zonne-energie werkt zodat u ten alle tijde de beschikking heeft over warm water.
 
Er is een tv met kabelaansluiting aanwezig zodat u de Nederlandse zender BVN kunt ontvangen met dagelijks het NOS journaal en verder alle hoogtepunten van de Nederlandse TV. Tevens is er een dvdspeler aanwezig.
 
In de tuin van de villa bevindt zich een junglegym. De junglegym is voorzien van een speelhut, een glijbaan en 2 schommels en vanaf de porch kunt u op de kinderen letten.
 
Bij het zwembad zijn er ligbedden aanwezig. Het zwembad wordt minimaal twee keer per week schoongemaakt en dagelijks gecontroleerd.
 
Er is een wasmachine en een wasdroger aanwezig. De kosten hiervan zijn 3,00 euro per wasmachine (6 kilo) of droger.
 
Bed- en linnengoed zijn aanwezig en ook voor handdoeken is gezorgd.Het verschonen en vervangen hiervan is inclusief bij de prijs inbegrepen.
 
 
Internet
Er is gratis WIFI op het resort.

Voor de kleinste bezoekers
Naast de veilige omgeving, het speeltoestel in de tuin en het afgeschermde zwembad hebben wij ook in huis aan de kleinste bezoekers gedacht. Zo is de villa uitgerust met:
 - Campingbed met bijpassend beddegoed
 - Triptrap eetstoel
 - Plastic borden en bekers
 - Buggy (paraplu-model)
 - Strandspullen zoals emmer, schep, hark, vormpjes
 
 
 
 
.
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint